Ostosäännöt

Me Sockis haluamme sen olevan helppoa ja turvallista sinulle asiakkaana ostaessasi tuotteita meiltä. Tarjoamme 30 päivää avoimen ostoksen, jos tuote toimitetaan takaisin samassa kunnossa kuin sinä olet saanut. Tämä edellyttäen, että tuote ja pakkaus ovat muuttumattomissa, toisin sanoen. käyttämättä eikä tuhoutunut tai vahingoittunut. Et saa käyttää tuotetta, mutta tietysti, tarkasta se huolellisesti.

Sockis noudattaa Ruotsin jakelu- ja kotimyyntisäännöt.
Lisätietoja: http: // www. konsumentverket.se/

Maksuvaihtoehdot

Klarna-lasku
Osta turvallisesti ja helposti Klarna-laskulla osoitteessa Sockis. Sinulla on 14 päivää aikaa maksaa. Jos maksuviivästys on maksettu, sinulle lähetetään kirjallinen muistutus. Jos maksua ei ole suoritettu, muistutusmaksu veloitetaan tällä hetkellä 60,00 SEK plus viivästyskorko nykyisellä viitekorolla lisättämällä vuotuinen korko 26%: lla.

Korttimaksu & Instant maksu internetpankin kautta
Pidä turvallisesti Visa- ja Mastercard-maksu Paypal-kumppanin välityksellä
Paypal käyttää suojattua salausta tiukassa pankkitilissä.
Korttisi tiedot lähetetään suoraan pankille, eikä kukaan muu kuin pankki voi lukea niitä. Ostoa ei lisätä.

Ennakkomaksu
Sinulla on myös mahdollisuus maksaa ennakkomaksu pankkitilillämme.
Tilaa tilauksesi tavalliseen tapaan verkkokaupassa ja saat tilausvahvistuksen, pankkisiirron ja lisämaksutiedot.

Toimitus ja toimitus

Sockis llä on yksikköhinta 5 euroa ja enintään 61 euroa sitten maksutta. Hinta on voimassa vain Euroopassa. Tavara toimitetaan postilaatikkoosi useimmissa tapauksissa. Jos tilaus on niin suuri, että se ei mene varastoon, voit ladata tuotteesi lähimmälle toimistolle.
Laske toimitusaika 1-3 päivää.

Henkilökohtaiset tiedot

Henkilökohtaisia ​​tietojasi käsitellään Ruotsin henkilötietolain (PUL) voimassa olevien säännösten mukaisesti.

Peruuttamisoikeus ja avoin osto

Jos havaitset pakkauksen vahingoittumisen, kun se on kerätty, ilmoittakaa se suoraan toimituspisteestä. Sockis lla ei valitettavasti ole mahdollisuutta ottaa vastuu Postenin käsittelystä toimituksen yhteydessä. Jos virheellinen toimitus on tapahtunut tai tuote on viallinen, voidaan tehdä valitus. Tämä on tehtävä viimeistään seitsemän (7) päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Ota yhteyttä meihin ennen tuotteen palauttamista, jotta voimme sopia, jos haluat uuden tuotteen tai rahat takaisin. Saat tietysti myös paluulennon. Älä palaa postimaksulla. Anna pankki, selvitysnumero ja tili, johon haluat rahaa. Palautukset tehdään 30 päivän kuluessa.

Jos jostain syystä olet pahoillani ostoksestasi, saat täyden palautuksen 30 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta. Ota yhteyttä ennen kuin tuote toimitetaan vastineeksi. Muista, että olet vastuussa tuotteesta, kunnes se saapuu meille. Paluupalautus on itsellesi ja myös kuljetusriski.

Älä palaa postimaksulla. Tuotetta ei saa käyttää ja pakkaus on ehjä. Anna pankki, selvitysnumero ja tili, johon haluat rahaa. Palautukset tehdään 30 päivän kuluessa.

Myynti alaikäisille

Jos olet alle 18-vuotias, sinulla on oltava maalivahdin lupa tilata meiltä.

Force Majure

Sellaisia ​​tapahtumia, kuten sodasta, luonnonkatastrofeista, työmarkkinakysymyksistä, hallituksen päätöksistä, alihankkijoiden toimituksista, luovuttamattomista olosuhteista ja vastaavanlaisesta Strumpis.se-valvontaan perustuvasta tapahtumasta, jota ei voida kohtuudella ennakoida, olisi syytä ottaa ylivoimaiseen esteeseen. että Sockis vapautti velvoitteensa täyttää sopimukset.

Riita

Jos tämä riita syntyy, seuraamme Ruotsin yleisiä valituslautakunnan suosituksia, käy sivustolla www.arn.se a>

© Copyright 2011-2021 Panatta Of Sweden AB- Kaikki oikeudet pidätetään