Palautukset ja raportit

Sisältö

 • 30 päivän avoin osto
 • Palautuksen hallinta
 • Säännöt

  Kun haluat palauttaa paketin, lähetä se osoitteeseen:

  Panatta Of Swden AB
   
  Strindbergs Väg 3B
  245 32 Staffanstorp, Sweden

  30 päivää avoin osto

  Me Sockis ssä haluamme sen olevan yksinkertainen ja turvallinen sinulle asiakkaana ostaessasi tuotteita meiltä. Siksi tarjoamme 30 päivää avointa ostoa. Tämä edellyttäen, että tuote ja pakkaus ovat muuttumattomissa, toisin sanoen. käyttämättä eikä tuhoutunut tai vahingoittunut. Et saa käyttää tuotetta, vaan tarkasta huolellisesti se.

  Palautuksen hallinta

  Vahingoittunut tuote - Jos havaitset vaurioita pakkauksessasi, kun se on poimittu, se on ilmoitettava suoraan lähetyspaikalle. Sockis: llä valitettavasti ei ole mahdollisuutta ottaa vastuu Postenin käsittelystä toimituksen yhteydessä.

  Virheellinen toimitus / viallinen tuote - Jos väärä toimitustila on ilmennyt tai tuote on viallinen, voit tehdä valituksen. Tämä on tehtävä viimeistään seitsemän (7) päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Ota meihin yhteyttä ennen tuotteen palauttamista, jotta voisimme sopia, jos haluat uuden tuotteen tai rahat takaisin. Saat tietysti myös paluulennon. Älä palaa postimaksulla. Anna pankki, selvitysnumero ja tili, johon haluat rahaa. Palautukset tehdään 30 päivän kuluessa.

  Undo Buy - Jos jostain syystä olet pahoillani ostoksestasi, saat täyden palautuksen 30 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta. Ota yhteyttä ennen kuin tuote toimitetaan vastineeksi. Muista, että olet vastuussa tuotteesta, kunnes se saapuu meille. Paluupalautus on itsellesi ja myös kuljetusriski. Älä palaa postimaksulla. Tuotetta ei saa käyttää ja pakkaus on ehjä. Anna pankki, selvitysnumero ja tili, johon haluat rahaa. Palautukset tehdään 30 päivän kuluessa.

  sääntö

  Sockis noudattaa Ruotsin jakelu- ja kotimyyntisäännöt. Lisätietoja on Kuluttajaviraston verkkosivustossa.

© Copyright 2011-2023 Panatta Of Sweden AB- All rights reserved Org.Nr: 556961-5809