Mistä materiaalista tuotteet on valmistettu?

Puuvilla - sukkien yleisin kuitu, luonnollisesti mukava ja pehmeä vartaloa vasten.

Polyamidi - Joustavampaa synteettikuitua on polyesteri, heikosti kosteutta imevä ja lämmönkestävä, tosin ei niin hyvä kuin polyesteri.

Akryyli - synteettikuitu, joka on samanlainen kuin villa, mutta ei sen ominaisuudet. Pitää muotoa ja on värinkestävä.

Polyesteri - synteettikuitu, suhteellisen vahva kuitu, jolla on alhainen kosteuden imeytyminen. Hyvä joustavuus ja lämmönkestävyys.

Villa - on yleisin luonnonkuitu eläinvaltiosta, villalla on erittäin hyvä kosteuden imeytymiskyky. ja on sekä muovattava että joustava. Villakuitu on eristävä, villa myös kuumenee märässä tilassa, koska kosteus ei pääse tunkeutumaan rasvakuituihin. Villa sekä hengittää että lämmittää. .

Bambu - lanseerattu tulevaisuuden materiaalina, ympäristöystävällinen vaihtoehto. Bambu on luonnollinen ja ekologisesti kestävä materiaali. Materiaali on erittäin pehmeää ja hengittävää. Bambu pitää jalat kuivana, erittäin hyvä imeytyvyys ja on hyvä herkille jaloille. Bambu on myös luonnollisesti antibakteerinen, poistaen hajut. .

Modaali - on synteettikuitu, joka on samanlainen kuin puuvilla, mutta on parempi ympäristövalinta, modaali on pehmeä, hengittävä ja imee kosteutta. .

Coolmax - on kosteutta siirtävä materiaali, joka pitää jalat kuivana ja raikkaana koko harjoituksen ajan. Todellinen tehtävä on kuiduissa, jotka kuljettavat kosteuden iholta sukkien ulkopuolelle, missä se voi haihtua. .

Termoliitti - siirtää kosteuden nopeasti pois ja on erittäin lämpöä säästävä. Termoliitti on kolme kertaa niin kuuma kuin tavallinen kompakti kuitu. Lämmin ja kestävä

© Copyright 2011-2021 Panatta Of Sweden AB- Kaikki oikeudet pidätetään