Tukisukat - parantavat verenkiertoa ja tukevat jalkojasi

Tukisukat ovat erinomainen valinta, jos kärsit jalkaterän tai nilkan kipuista, koska ne tukevat jalkojasi ja parantavat verenkiertoa pitkien matkojen ja istumis- tai seisomatöiden aikana. Ne eivät ainoastaan estä epämiellyttävää turvotusta ja tromboosia, ne voivat myös auttaa estämään suonikohjuja ja muita verisuonitauteja.

Sockis.fi:ltä löydät laajan valikoiman tukisukkia kaikkiin tilanteisiin ja henkilöityyppeihin. Meillä on tukisukat liikunnan ja mukavuuden tueksi sekä erityiset sukat korkean riskin ryhmille, kuten raskaana oleville naisille tai ikääntyneille henkilöille, joilla on tauteja kuten suonikohjut, ateroskleroosi tai diabetes. Meillä on myös tukisukat, jotka on suunniteltu tarjoamaan optimaalinen tuki.

Ja älä unohda, että tukisukat eivät tarvitse olla tylsiä! Meillä on laaja valikoima tukisukkia eri väreissä ja kuvioissa, mukaan lukien raidat ja pilkut. Voit myös löytää tyylikkäitä tukisukkia, jotka näyttävät tavallisilta nylonsukilta. Meillä on myös villaiset tukisukat talveksi ja pehmeät bambusta valmistetut tukisukat.

Uutta aktiivisten ihmisten tarpeisiin: olemme äskettäin lanseeranneet malliston tukisukkia, joissa on extra-tuki ja iskunkestävyys juoksemiseen ja muihin fyysisiin toimintoihin.

Toivomme, että olemme onnistuneet luomaan tukisukat, jotka ovat sekä mukavat että tyylikkäät, jotta ihmiset eivät tunne epämukavuutta käyttäessään niitä. Tukisukat ovat saatavilla ilman reseptiä ja ne voi usein valita kengän ja vaatteen koon perusteella.

© Copyright 2011-2023 Panatta Of Sweden AB- All rights reserved Org.Nr: 556961-5809