Tukisukat kaikille!

Yleinen argumentti on, että tukisukat ovat ikääntyneille ja väreiltään luonnollisia. Perinteiset ja ruma ovat, todellinen täti varoitus toisin sanoen.
Et voi olla enemmän väärässä nykyisissä tukisukissa. Nyt voit ostaa niitä värikkäinä, kuvioina ja aiheina MM. Sama on, että nämä ovat liian vanhoja, turvonneilla jalkoilla, jotka menevät huonosti ja joilla on suonikohju.

Jotkut totuudet ovat tässä tietysti! Tukisukat auttavat turvonneita luita vastaan kuljettamalla jalkoihin ja nesteisiin nousevaa nestettä. Jos sinulla on suonikohju, ne eivät pääse lisääntymään ja lievittävät suonikohjuihin liittyvää kipua. MUTTA tukisukat eivät aiheuta suonikohjujen katoamista, mutta estävät suonikohjujen lisääntymisen.

Koska joudut myöhemmin tilaamaan tukisukat.
Nykyään on olemassa niin hyvät tukisukat , jotka sopivat kaikille. Kun tilaat parin, aloita jalkasi koosta. Jos sinulla on turvonneet jalat, mittaa jalat.
KOKO-Opas -koko-ohjeemme mukaan ja seuraa siellä olevia neuvoja!

Tukisukat ja raskaana olevat.

Sitten tukisukat auttavat pitämään jalkojen turvotuksen pois, kun vatsa alkaa kasvaa, siirryt raskaana olevien naisten sukkahousuihin. Ne auttavat kasvavaa vatsaa, joten kaikki pidetään paikoillaan. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse tuntea itsensä virtahepoksi, vaan saamme siitä monia kommentteja. Mutta nämä todella auttavat raskauden loppuvaiheessa. Aloita aikaisin tällä.

Tukisukat harjoittelun aikana

Kun kyse on koulutuksesta, niitä kutsutaan puristussuuksiksi, mutta tukisukat ovat vain hienompi nimi. Kompressiosukat auttavat palautumisessa harjoituksen jälkeen ja tekevät jaloista näyttämään elävämmiltä, nimeltään palautussukka.

Tukisukat ovat saatavana eri materiaaleista

Yleisin materiaali on puuvilla. Mutta nyt bambossa on myös tukisukkoja! Jännittävä materiaali. Paitsi että se on luonnollinen materiaali. Joten kanto lämpenee, kun se on kylmä, ja on viileä, kun se on kuuma. Samanaikaisesti se vie jalan hilloa (jalkahiki Skånskassa) , joten jalan tuoksu muistuttaa, jos sinulla on nyt ongelmia tämän kanssa. . Jos etsit vähän ohuita tukisukkoja, niitä on saatavana myös nylonista, nylon löytyy yleisimmin tukisukat.

© Copyright 2011-2022 Panatta Of Sweden AB- Kaikki oikeudet pidätetään